Veibeskrivelse

Hos Verktøybua skal det være enkelt å leie!

Derfor tilbyr vi en selvbetjent løsning slik at du kan hente og levere verktøyet når det passer deg best.

Klikk her for mer info om den selvbetjente løsningen vår

Veibeskrivelse:

Bildene over gir en enkel veibeskrivelse til Verktøybuas lokaler og inngang til de forskjellige avdelingene. Under følger en mer detaljert beskrivelse.

Adresse:

Verktøybuas adresse er Sandbakkvegen 27, 8250 Rognan. Innkjøring til eiendommen er fra Kirkegata mellom Saltdal Kirke og Saltdal Dekk- og Bilservice.

Navigering med GPS:

Som regel vil en GPS sende deg til Sandbakkvegen siden den tror at innkjøringen er der. Hvis du ønsker å navigere hit med GPS anbefaler vi at du legger inn adressen til Saltdal Dekk- og Bilservice som er Kirkegata 36, 8250 Rognan, og kjører inn til Verktøybua derifra.

Ankomst fra Rognan Sentrum:

Sving inn til venstre til første bygget etter Saltdal Dekk- og Bilservice.

Ankomst fra Fauske(Rognan Øst):

Sving inn til høyre til siste bygget før Saltdal Dekk- og Bilservice. OBS! Svingen er litt knapp når man kommer fra denne siden.

Avdelingene:

Inngang til Verksted, Verktøylager 1 og Verktøylager 2 på nordsiden av bygget(mot fjorden). Den første døren er til verkstedet, garasjeporten 10 meter lenger bort er til Verktøylager 1 og neste inngang er Verktøylager 2.

Alle inngangene er merket med skilt

Større utstyr som lift, tilhenger, hjullaster, etc lagres utendørs. Disse er låst med hengelås med kode. Koden blir sendt automatisk på e-post når utstyret bookes på nettsiden.

Parkering:

Det er 3 store parkeringsplasser tilhørende Verktøybua Utleie. Disse er på den nordlige del av gårdsplassen(mot fjorden). Parkeringsplasser på byggets sørside er forbeholdt de som bor i leiligheten i byggets 2. etg.