Veibeskrivelse

Hos Verktøybua skal det være enkelt å leie!

Derfor tilbyr vi en selvbetjent løsning slik at du kan hente og levere verktøyet når det passer deg best.

Klikk her for mer info om den selvbetjente løsningen vår

Veibeskrivelse:

Bildene over gir en enkel veibeskrivelse til Verktøybuas lokaler og inngang til de forskjellige avdelingene. Under følger en mer detaljert beskrivelse.

Adresse:

Verktøybuas adresse er Sandbakkvegen 27, 8250 Rognan. Innkjøring til eiendommen er fra Kirkegata mellom Saltdal Kirke og Saltdal Dekk- og Bilservice.

Navigering med GPS:

Som regel vil en GPS sende deg til Sandbakkvegen siden den tror at innkjøringen er der. Hvis du ønsker å navigere hit med GPS anbefaler vi at du legger inn adressen til Saltdal Dekk- og Bilservice som er Kirkegata 36, 8250 Rognan, og kjører inn til Verktøybua derifra.

Ankomst fra Rognan Sentrum:

Sving inn til venstre til første bygget etter Saltdal Dekk- og Bilservice.

Ankomst fra Fauske(Rognan Øst):

Sving inn til høyre til siste bygget før Saltdal Dekk- og Bilservice. OBS! Svingen er litt knapp når man kommer fra denne siden.

Avdelingene:

Inngang til Verksted, Verktøylager 1 og Verktøylager 2 på nordsiden av bygget(mot fjorden). Den første døren er til verkstedet, garasjeporten 10 meter lenger bort er til Verktøylager 1 og neste inngang er Verktøylager 2.

Alle inngangene er merket med skilt

Større utstyr som lift, tilhenger, hjullaster, etc lagres utendørs. Nøkler til slikt utstyr hentes i nøkkelskapet i Verktøylager 1, såfremt ikke annet er avtalt.

Parkering:

Det er 3 store parkeringsplasser tilhørende Verktøybua Utleie. Disse er på den nordlige del av gårdsplassen(mot fjorden). Parkeringsplasser på byggets sørside er forbeholdt de som bor i leiligheten i byggets 2. etg.