Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Verktøybua Utleie

Hos Verktøybua Utleie kan du leie verktøy, maskiner og utstyr til bygg og anlegg, samt verksted for reparasjon av kjøretøy. Vi holder til på Rognan i Saltdal, bare noen mil fra Fauske og Bodø i Salten.

Det er ikke alle som har redskapene man trenger for å gjøre jobben selv. Som for eksempel å sette opp et gjerde, legge et gulv, bytte olje eller dekk på bilen. Mange ønsker ikke å kjøpe verktøy da det bare skal brukes i en begrenset periode eller blir for dyrt.

Tiden er forbi da man kunne låne verkstedet på nærmeste bensinstasjon for å gjøre reparasjoner på eget kjøretøy. Vi ønsker å gjøre profesjonelt verktøy tilgjengelig slik at du kan reparere ditt kjøretøy selv.

Vår visjon er at Ola- og Kari Normann skal fortsette å være like nevenyttige, selvhjulpne og løsningsorienterte som de bestandig har vært.

Miljø

Miljøet er en sentral del i vårt liv og er veldig verdifullt for oss. Det er viktig at vi gjenbruker mest mulig. Verktøybua er en forkjemper for Sirkulær Økonomi og ved å dele mest mulig vil man automatisk forbruke mindre og da spare miljøet mer. Å leie istedenfor å eie er derfor noe som både miljøet og lommeboka blir glade for.

Lokasjoner