Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie verksted i Sørfold

Verksted er det du trenger når du skal ta egen service på bilen, bytte slitedeler eller olje. I vårt oppvarmede verksted på Rognan får du tilgang til løftebukk alt du trenger av verktøy. Her har vi også sofakrok, kaffemaskin og toalett.

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted i Sørfold. Vi har et bredt utvalg av verktøy til leie, som verksted, lift og stillas.

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt.

Dessverre har vi ikke utleiesentral i Sørfold enda, men på Rognan, ca 5 mil fra Sørfold kan du hente verktøyet når du måtte ønske med vår selvbetjente løsning.

Hvorfor leie verksted hos Verktøybua Utleie AS

Ideen bak Verktøybua Utleie ble til da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter.

Verktøybua Utleie har et godt utvalg av verksted i Sørfold å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra slagboremaskin til hjullaster, stillas og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie verksted hos oss i Sørfold fremfor å kjøpe egen.

1. Selvbetjent utleie av verksted i Sørfold

Hos oss får du selvbetjent utleie av verksted i Sørfold. Det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger verksted og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld.

2. Det er billigere å leie en verksted enn å kjøpe den

Hos oss kan du leie en verksted i et døgn for omtrentlig 1 / 20 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny verksted. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie et verksted du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den.

3. Verksted av høy kvalitet og sikkerhet

Når du leier en verksted hos oss i Sørfold er det viktig for oss at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er vårt verksted godt vedlikeholdt slik at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.