Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie stolpespade i Salten

Stolpespade er perfekt å bruke når du skal grave et dypt, men ikke så bredt hull, til for eksempel stolper og pilarer for en terrasse. En stolpespade er enkel å bruk og lang slik at du kan grave dypt på en ergonomisk måte.

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted i Salten, og har et bredt utvalg av verktøy til leie, som stolpespade, hjullaster og plenrulle.

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt.

Hvorfor leie stolpespade hos Verktøybua Utleie AS

Ideen bak Verktøybua Utleie ble født da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter.

Vi har et godt utvalg av stolpespade i Salten å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra bobil til hjullaster, varebil og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie stolpespade hos oss i Salten fremfor å kjøpe egen.

1. Selvbetjent utleie av stolpespade i Salten

Hos oss får du selvbetjent utleie av stolpespade i Salten, det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger stolpespade og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld.

2. Det er billigere å leie en stolpespade enn å kjøpe den

Hos oss kan du leie en stolpespade i et døgn for omtrentlig 1 / 20 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny stolpespade. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en stolpespade du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den.

3. Stolpespade av høy kvalitet og sikkerhet

Når du leier en stolpespade hos oss i Salten er det viktig for oss at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er vår stolpespade godt vedlikeholdt sånn at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.