Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie stillas på Fauske

Stillas er akkurat det du trenger når du skal gjøre alt fra å bygge hus til å male huset. Et stillas er en stabil arbeidsplattform som du kan skreddersy til å strekke seg over flere etasjer og hele lengden av bygget slik at du kan jobbe effektivt og sikkert.

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted på Fauske, og har et bredt utvalg av verktøy til leie, som stillas, hjullaster og plenrulle.

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt.

Dessverre har vi ikke utleiesentral på Fauske enda, men på Rognan, 3 mil fra Fauske kan du hente verktøyet når du måtte ønske med vår selvbetjente løsning.

Hvorfor leie stillas hos Verktøybua Utleie AS

Ideen bak Verktøybua Utleie ble født da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter.

Vi har et godt utvalg av stillas på Fauske å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra bobil til hjullaster, varebil og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie stillas hos oss på v fremfor å kjøpe egen.

1. Selvbetjent utleie av stillas på Fauske

Hos oss får du selvbetjent utleie av stillas på Fauske, det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger stillas og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld.

2. Det er billigere å leie en stillas enn å kjøpe den

Hos oss kan du leie en stillas i et døgn for omtrentlig 1 / 20 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny stillas. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en stillas du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den.

3. Stillas av høy kvalitet og sikkerhet

Når du leier en stillas hos oss på Fauske er det viktig for oss at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er vår stillas godt vedlikeholdt sånn at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.