Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie stige i Misvær

Stige er noe alle har bruk for i fra tid til annen. Det er ofte man skulle kommet seg op i takrenna, malt helt øverst i mønet eller hente en fotball ned fra nabotreet. Med en stige kommer man seg høyt opp på en trygg måte. 

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted i Misvær, og har et bredt utvalg av verktøy til leie, som stige, hjullaster og plenrulle.

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt.

Dessverre har vi ikke utleiesentral i Misvær enda, men på Rognan, ca 4 mil fra Misvær kan du hente verktøyet når du måtte ønske med vår selvbetjente løsning.

Hvorfor leie stige hos Verktøybua Utleie AS

Ideen bak Verktøybua Utleie ble født da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter.

Vi har et godt utvalg av stige i Misvær å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra bobil til hjullaster, stillas og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie stige hos oss i Misvær fremfor å kjøpe egen.

1. Selvbetjent utleie av stige i Misvær

Hos oss får du selvbetjent utleie av stige i Misvær, det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger stige og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld.

2. Det er billigere å leie en stige enn å kjøpe den

Hos oss kan du leie en stige i et døgn for omtrentlig 1 / 20 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny stige. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en stige du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den.

3. Stige av høy kvalitet og sikkerhet

Når du leier en stige hos oss i Misvær er det viktig for oss at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er vår stige godt vedlikeholdt sånn at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.