Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie spredervogn i Salten

Spredervogn er nok det beste hjelpemiddelet når du skal så og gjødsle plen! Du bare tømmer hele sekken med gjødsel i spredervogna og så sprer den gjødslet for deg når du dytter eller drar den. En spredervogn kan brukes til å spre sand, salt, gjødsel, plenfrø, etc.

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted i Salten, og har et bredt utvalg av verktøy til leie, som spredervogn, hjullaster og plenrulle.

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt.

Hvorfor leie spredervogn hos Verktøybua Utleie AS

Ideen bak Verktøybua Utleie ble født da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter.

Vi har et godt utvalg av spredervogn i Salten å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra bobil til hjullaster, stillas og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie spredervogn hos oss i Salten fremfor å kjøpe egen.

1. Selvbetjent utleie av spredervogn i Salten

Hos oss får du selvbetjent utleie av spredervogn i Salten, det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger spredervogn og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld.

2. Det er billigere å leie en spredervogn enn å kjøpe den

Hos oss kan du leie en spredervogn i et døgn for omtrentlig 1 / 20 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny spredervogn. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en spredervogn du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den.

3. Spredervogn av høy kvalitet og sikkerhet

Når du leier en spredervogn hos oss i Salten det viktig for oss at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er vår spredervogn godt vedlikeholdt sånn at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.