Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie sirkelsag i Beiarn

Sirkelsag er akkurat det du trenger når du skal kappe lange og rene kutt i treverk. Med en sirkelsag har du god kontroll når du kapper sponplater og andre platetyper i treverk og med en styreskinne blir jobben enda enklere.

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted i Beiarn, og har et bredt utvalg av verktøy til leie, som sirkelsag, hjullaster og plenrulle.

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt.

Dessverre har vi ikke utleiesentral i Beiarn enda, men på Rognan, ca 5 mil fra Beiarn kan du hente verktøyet når du måtte ønske med vår selvbetjente løsning.

Hvorfor leie sirkelsag hos Verktøybua Utleie AS

Ideen bak Verktøybua Utleie ble født da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter.

Vi har et godt utvalg av sirkelsag i Beiarn å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra slagboremaskin til hjullaster, stillas og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie sirkelsag hos oss i Beiarn fremfor å kjøpe egen.

1. Selvbetjent utleie av sirkelsag i Beiarn

Hos oss får du selvbetjent utleie av sirkelsag i Beiarn, det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger sirkelsag og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld.

2. Det er billigere å leie en sirkelsag enn å kjøpe den

Hos oss kan du leie en sirkelsag i et døgn for omtrentlig 1 / 20 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny sirkelsag. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en sirkelsag du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den.

3. Sirkelsag av høy kvalitet og sikkerhet

Når du leier en sirkelsag hos oss i Beiarn er det viktig for oss at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er vår sirkelsag godt vedlikeholdt sånn at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.