Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie rullestillas i Saltdal 

Rullestillas er perfekt når du skal jobbe med en vegg eller oppunder taket. Den har en solid plattform som gjør at du kan jobbe på et stort område i gangen og hjulene gjør den enkel å flytte. Skal du jobbe effektivt er rullestillas hjelpemiddelet du trenger! 

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted i Saltdal, og har et bredt utvalg av verktøy til leie, som rullestillas, malesprøyte og lift. 

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt. 

Hvorfor leie rullestillas hos Verktøybua Utleie AS 

Ideen bak Verktøybua Utleie ble født da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter. 

Vi har et godt utvalg av rullestillaser i Saltdal å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra elektroverktøy til hjullaster, stillas og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie rullestillas hos oss i Saltdal fremfor å kjøpe egen. 

1. Selvbetjent utleie av rullestillas i Saltdal 

Hos oss får du selvbetjent utleie av rullestillas i Saltdal, det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger rullestillas og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld. 

2. Det er billigere å leie en rullestillas enn å kjøpe den 

Hos oss kan du leie en rullestillas i et døgn for omtrentlig 1 / 20 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny rullestillas. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en rullestillas du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den. 

3. Rullestillas av høy kvalitet og sikkerhet 

Når du leier en rullestillas hos oss i Saltdal er det viktig for oss at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er våre rullestillaser godt vedlikeholdt sånn at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.