Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie plasmaskjærer på Rognan

Plasmaskjærer er et utmerket verktøy for kapping av stål og andre metaller. Du kapper enkelt tykke stålplater og kan lage buer og figurer. En plasmaskjærer bruker trykkluft og strøm for å skape en lysbue som skjærer gjennom stålet.

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted på Rognan, og har et bredt utvalg av verktøy til leie, som plasmaskjærer, spredervogn og plenrulle.

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt.

Hvorfor leie plasmaskjærer hos Verktøybua Utleie AS

Ideen bak Verktøybua Utleie ble født da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter.

Vi har et godt utvalg av plasmaskjærer på Rognan å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra slagboremaskin til hjullaster, stillas og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie plasmaskjærer hos oss på Rognan fremfor å kjøpe egen.

1. Selvbetjent utleie av plasmaskjærer på Rognan

Hos oss får du selvbetjent utleie av plasmaskjærer på Rognan, det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger plasmaskjærer og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld.

2. Det er billigere å leie en plasmaskjærer enn å kjøpe den

Hos oss kan du leie en plasmaskjærer i et døgn for omtrentlig 1 / 20 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny plasmaskjærer. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en plasmaskjærer du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den.

3. Plasmaskjærer av høy kvalitet og sikkerhet

Når du leier en plasmaskjærer hos oss på Rognan er det viktig for oss at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er vår plasmaskjærer godt vedlikeholdt sånn at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.