Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie pickup i Bodø

Pickup varebil er perfekt for deg som trenger en robust bil med god fremkommelighet og enkle lastemuligheter. Med en pickup varebil kan du lett frakte store ting uten å måtte tenke på vanskelighetene med å laste det inn og ut av bilen.

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted i Bodø. Vi har et bredt utvalg av verktøy til leie, som pickup, lift og stillas.

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt.

Dessverre har vi ikke utleiesentral i Bodø enda, men på Rognan, ca 8 mil fra Bodø kan du hente verktøyet når du måtte ønske med vår selvbetjente løsning.

Hvorfor leie pickup hos Verktøybua Utleie AS

Ideen bak Verktøybua Utleie ble til da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter.

Verktøybua Utleie har et godt utvalg av pickup i Bodø å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra slagboremaskin til hjullaster, stillas og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie pickup hos oss i Bodø fremfor å kjøpe egen.

1. Selvbetjent utleie av pickup i Bodø

Hos oss får du selvbetjent utleie av pickup i Bodø. Det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger pickup og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld.

2. Det er billigere å leie en pickup enn å kjøpe den

Hos oss kan du leie en pickup i et døgn for omtrentlig 1 / 20 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny pickup. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en pickup du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den.

3. Pickup av høy kvalitet og sikkerhet

Når du leier en pickup hos oss i Bodø er det viktig for oss at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er vår pickup godt vedlikeholdt slik at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.