Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie muttertrekker i Sørfold

Muttertrekker er rette verktøyet når du driver med mekanisk arbeid. Du skruer enkelt ut skruer og mutre som sitter godt fast. Muttertrekker er spesielt godt egnet- og mye brukt ved bytting av sommer og vinterdekk. 

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted i Sørfold, og har et bredt utvalg av verktøy til leie, som muttertrekker, spredervogn og plenrulle.

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt.

Dessverre har vi ikke utleiesentral i Sørfold enda, men på Rognan, ca 5 mil fra Sørfold kan du hente verktøyet når du måtte ønske med vår selvbetjente løsning.

Hvorfor leie muttertrekker hos Verktøybua Utleie AS

Ideen bak Verktøybua Utleie ble født da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter.

Vi har et godt utvalg av muttertrekker i Sørfold å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra slagboremaskin til hjullaster, stillas og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie muttertrekker hos oss i Sørfold fremfor å kjøpe egen.

1. Selvbetjent utleie av muttertrekker i Sørfold

Hos oss får du selvbetjent utleie av muttertrekker i Sørfold, det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger muttertrekker og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld.

2. Det er billigere å leie en muttertrekker enn å kjøpe den

Hos oss kan du leie en muttertrekker i et døgn for omtrentlig 1 / 20 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny muttertrekker. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en muttertrekker du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den.

3. Muttertrekker av høy kvalitet og sikkerhet

Når du leier en muttertrekker hos oss i Sørfold er det viktig for oss at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er vår muttertrekker godt vedlikeholdt sånn at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.