Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie løvoppsamler på Fauske

Leie løvoppsamler på Fauske? Løvoppsamler er det du trenger når du skal kvitte deg med løvet på høsten eller våren. Løvoppsamleren børster enkelt opp løvet i en beholder mens du dytter den fremfor deg eller drar den etter en hagetraktor. Tiden med raking av løv for hand er forbi etter man har brukt en løvoppsamler som gjør hele jobben for deg.

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted på Fauske. Vi har et bredt utvalg av verktøy til leie, som bajonettsag, betongblander og hoppetusse.

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt.

Dessverre har vi ikke utleiesentral i Fauske enda, men på Rognan, ca 3 mil fra Fauske kan du hente verktøyet når du måtte ønske med vår selvbetjente løsning.

 

Hvorfor leie løvoppsamler hos Verktøybua Utleie AS

Ideen bak Verktøybua Utleie ble til da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter.

Verktøybua Utleie har et godt utvalg av løvoppsamler på Fauske å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra slagboremaskin til hjullaster, stillas og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie løvoppsamler hos oss på Fauske fremfor å kjøpe egen.

1. Selvbetjent utleie av løvoppsamler på Fauske

Hos oss får du selvbetjent utleie av løvoppsamler på Fauske. Det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger løvoppsamler og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld.

2. Det er billigere å leie en løvoppsamler enn å kjøpe den

Hos oss kan du leie en løvoppsamler i et døgn for omtrentlig 1 / 20 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny løvoppsamler. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en løvoppsamler du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den.

3. Løvoppsamler av høy kvalitet og sikkerhet

Når du leier en løvoppsamler hos oss på Fauske er det viktig at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er vår løvoppsamler godt vedlikeholdt sånn at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.