Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie krysslaser i Misvær

Krysslaser kan brukes til så mangt og har et bredt bruksmønster. Krysslaser er et presisjonsverktøy man fort blir avhengig av da den gir deg nøyaktig nivellering slik som en rotasjonslaser, men den gir i tillegg vertikale linjer og kan også brukes med mottaker hvis avstanden er stor.

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted i Misvær, og har et bredt utvalg av verktøy til leie, som krysslaser, spredervogn og plenrulle.

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt.

Dessverre har vi ikke utleiesentral i Misvær enda, men på Rognan, ca 4 mil fra Misvær kan du hente verktøyet når du måtte ønske med vår selvbetjente løsning.

Hvorfor leie krysslaser hos Verktøybua Utleie AS

Ideen bak Verktøybua Utleie ble født da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter.

Vi har et godt utvalg av krysslaser i Misvær å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra slagboremaskin til hjullaster, stillas og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie krysslaser hos oss i Misvær fremfor å kjøpe egen.

1. Selvbetjent utleie av krysslaser i Misvær

Hos oss får du selvbetjent utleie av krysslaser i Misvær, det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger krysslaser og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld.

2. Det er billigere å leie en krysslaser enn å kjøpe den

Hos oss kan du leie en krysslaser i et døgn for omtrentlig 1 / 20 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny krysslaser. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en krysslaser du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den.

3. Krysslaser av høy kvalitet og sikkerhet

Når du leier en krysslaser hos oss i Misvær er det viktig for oss at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er vår krysslaser godt vedlikeholdt sånn at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.