Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie kompressor i Saltdal

Kompressor er et noe alle burde ha på byggeplassen. Du kan bruke den til alt fra spikerpistoler, til luftrengjøring og stiftemaskiner. Med en kompressor har du det du trenger for å drive alle luftverktøy du måtte forestille deg.

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted i Saltdal, og har et bredt utvalg av verktøy til leie, som kompressor, spredervogn og plenrulle.

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt.

Hvorfor leie kompressor hos Verktøybua Utleie AS

Ideen bak Verktøybua Utleie ble født da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter.

Vi har et godt utvalg av kompressor i Saltdal å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra slagboremaskin til hjullaster, stillas og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie kompressor hos oss i Saltdal fremfor å kjøpe egen.

1. Selvbetjent utleie av kompressor i Saltdal

Hos oss får du selvbetjent utleie av kompressor i Saltdal, det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger kompressor og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld.

2. Det er billigere å leie en kompressor enn å kjøpe den

Hos oss kan du leie en kompressor i et døgn for omtrentlig 1 / 20 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny kompressor. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en kompressor du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den.

3. Kompressor av høy kvalitet og sikkerhet

Når du leier en kompressor hos oss i Saltdal er det viktig for oss at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er vår kompressor godt vedlikeholdt sånn at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.