Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie kapp- og gjærsag i Salten

Kapp- og gjærsag er det du trenger når du skal sette opp reisverk, terrasse eller listverk. Med en kapp- og gjærsag kan du kappe i alle vinkler du måtte ønske på en stabilt og stort sagbord som gir god arbeidskomfort.

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted i Salten, og har et bredt utvalg av verktøy til leie, som kapp- og gjærsag, spredervogn og plenrulle.

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt.

Hvorfor leie kapp- og gjærsag hos Verktøybua Utleie AS

Ideen bak Verktøybua Utleie ble født da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter.

Vi har et godt utvalg av kapp- og gjærsag i Salten å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra slagboremaskin til hjullaster, stillas og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie kapp- og gjærsag hos oss i Salten fremfor å kjøpe egen.

1. Selvbetjent utleie av kapp- og gjærsag i Salten

Hos oss får du selvbetjent utleie av kapp- og gjærsag i Salten, det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger kapp- og gjærsag og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld.

2. Det er billigere å leie en kapp- og gjærsag enn å kjøpe den

Hos oss kan du leie en kapp- og gjærsag i et døgn for omtrentlig 1 / 20 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny kapp- og gjærsag. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en kapp- og gjærsag du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den.

3. Kabellegger for robotklipper av høy kvalitet og sikkerhet

Når du leier en kapp- og gjærsag hos oss i Salten er det viktig for oss at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er vår kapp- og gjærsag godt vedlikeholdt sånn at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.