Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie kabellegger for robotklipper på Rognan

Kabellegger for robotklipper gjør jobben med legging av grensekabel mye lettere. Du slipper å stå krokete hele dagen å spa ned kabelen. Med kabellegger for robotklipper trer du tråden i stativet og presser hjulet med kabelen i ned i gresset. Enkelt og greit.

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted på Rognan, og har et bredt utvalg av verktøy til leie, som kabellegger for robotklipper, spredervogn og plenrulle.

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt.

Hvorfor leie kabellegger for robotklipper hos Verktøybua Utleie AS

Ideen bak Verktøybua Utleie ble født da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter.

Vi har et godt utvalg av kabellegger for robotklipper på Rognan å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra slagboremaskin til hjullaster, stillas og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie kabellegger for robotklipper hos oss på Rognan fremfor å kjøpe egen.

1. Selvbetjent utleie av kabellegger for robotklipper på Rognan

Hos oss får du selvbetjent utleie av kabellegger for robotklipper på Rognan, det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger kabellegger for robotklipper og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld.

2. Det er billigere å leie en kabellegger for robotklipper enn å kjøpe den

Hos oss kan du leie en kabellegger for robotklipper i et døgn for omtrentlig 1 / 20 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny kabellegger for robotklipper. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en kabellegger for robotklipper du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den.

3. Kabellegger for robotklipper av høy kvalitet og sikkerhet

Når du leier en kabellegger for robotklipper hos oss på Rognan er det viktig for oss at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er vår kabellegger for robotklipper godt vedlikeholdt sånn at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.