Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie hjullaster i Misvær 

Hjullaster er det beste redskapet når man skal flytte masser som jord, stein og grus eller brøyte om vinteren. En hjullaster fungere også utmerket til flytting av paller og annet utstyr med pallegafler.  

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted. Vi har et bredt utvalg av verktøy til leie, som hjullaster, hoppetusse og tilhenger. 

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt. 

Dessverre har vi ikke utleiesentral i Misvær enda, men på Rognan, ca 4 mil fra Misvær kan du hente verktøyet når du måtte ønske med vår selvbetjente løsning. 

Hvorfor leie hjullaster hos Verktøybua Utleie AS 

Ideen bak Verktøybua Utleie ble til da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter. 

Verktøybua Utleie har et godt utvalg av hjullastere i Misvær å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra elektroverktøy til malesprøyte, stillas og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie hjullaster hos oss i Misvær fremfor å kjøpe egen. 

1. Selvbetjent utleie av hjullaster i Misvær 

Hos oss får du selvbetjent utleie av hjullaster i Misvær. Det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger hjullasteren og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld. 

2. Det er billigere å leie en hjullaster enn å kjøpe den 

Hos oss kan du leie en hjullaster i et døgn for omtrentlig 1 / 200 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny hjullaster. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en hjullaster du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den. 

3. Hjullaster av høy kvalitet og sikkerhet 

Når du leier en hjullaster hos oss i Misvær er det viktig at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er våre hjullastere godt vedlikeholdt sånn at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.