Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie hekksaks i Misvær

Hekksaks er et fantastisk trimmeverktøy for hekker og busker. Du kan forme og finpusse hekken din til de mest utrolige skulpturer. En hekksaks er det perfekte verktøyet for deg som liker å holdet det på stell i hagen.

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted i Misvær, og har et bredt utvalg av verktøy til leie, som hekksaks, spredervogn og hoppetusse.

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt.

Dessverre har vi ikke utleiesentral i Misvær enda, men på Rognan, ca 4 mil fra Misvær kan du hente verktøyet når du måtte ønske med vår selvbetjente løsning.

Hvorfor leie hekksaks hos Verktøybua Utleie AS

Ideen bak Verktøybua Utleie ble født da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter.

Vi har et godt utvalg av hekksakser i Misvær å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra slagboremaskin til hjullaster, stillas og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie hekksaks hos oss i Misvær fremfor å kjøpe egen.

1. Selvbetjent utleie av hekksaks i Misvær

Hos oss får du selvbetjent utleie av hekksaks i Misvær, det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger hekksaks og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld.

2. Det er billigere å leie en hekksaks enn å kjøpe den

Hos oss kan du leie en hekksaks i et døgn for omtrentlig 1 / 20 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny hekksaks. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en hekksaks du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den.

3. Hekksaks av høy kvalitet og sikkerhet

Når du leier en hekksaks hos oss i Misvær er det viktig for oss at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er vår hekksaks godt vedlikeholdt sånn at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.