Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie grensag på Rognan

Grensag trenger du når du skal nå høyt opp i treet uten bruk av stige eller lift. En grensag sparer deg for mye arbeid og kostnader ved at du kan stå på bakken og stusse greinene på en sikker og god måte.

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted på Rognan, og har et bredt utvalg av verktøy til leie, som grensag, spredervogn og hoppetusse.

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt.

Hvorfor leie grensag hos Verktøybua Utleie AS

Ideen bak Verktøybua Utleie ble født da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter.

Vi har et godt utvalg av grensager på Rognan å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra slagboremaskin til hjullaster, stillas og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie grensag hos oss på Rognan fremfor å kjøpe egen.

1. Selvbetjent utleie av grensag på Rognan

Hos oss får du selvbetjent utleie av grensag på Rognan, det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger grensagen og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld.

2. Det er billigere å leie en grensag enn å kjøpe den

Hos oss kan du leie en grensag i et døgn for omtrentlig 1 / 20 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny grensag. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en grensag du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den.

3. Grensag av høy kvalitet og sikkerhet

Når du leier en grensag hos oss på Rognan er det viktig for oss at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er vår grensag godt vedlikeholdt sånn at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.