Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie gipsplateheis i Saltdal

Gipsplateheis er et kjærkomment verktøy når du skal montere plater i tak og på ekstra høye vegger. De kommer i forskjellige varianter med og uten tilt, men likt for de alle er at de har lang rekkevidde. En gipsplateheis har mange andre navn, som plateheis, gipsheis og plateløfter.

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted i Saltdal. Vi har et bredt utvalg av verktøy til leie, som gipsplateheis, spredervogn og jordbor.

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt.

Hvorfor leie gipsplateheis hos Verktøybua Utleie AS

Ideen bak Verktøybua Utleie ble til da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter.

Verktøybua Utleie har et godt utvalg av gipsplateheis i Saltdal å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra slagboremaskin til hjullaster, stillas og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie gipsplateheis hos oss i Saltdal fremfor å kjøpe egen.

1. Selvbetjent utleie av gipsplateheis i Saltdal

Hos oss får du selvbetjent utleie av gipsplateheis i Saltdal. Det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger gipsplateheis og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld.

2. Det er billigere å leie en gipsplateheis enn å kjøpe den

Hos oss kan du leie en gipsplateheis i et døgn for omtrentlig 1 / 20 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny gipsplateheis. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en gipsplateheis du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den.

3. Gipsplateheis av høy kvalitet og sikkerhet

Når du leier en gipsplateheis hos oss i Saltdal er det viktig for oss at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er vår gipsplateheis godt vedlikeholdt slik at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.