Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie feiemaskin i Saltdal 

Feiemaskin er virkelig verktøyet som gjør utearbeid gøy! På kort tid kan du feie gangveiene, innkjørselen, parkeringsplassen eller terrassen. Løv, greiner og strøsand forsvinner på et øyeblikk uten unødvendig mye slit.  

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted i Saltdal, og har et bredt utvalg av verktøy til leie, som feiemaskin, jordbor og bobil. 

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt. 

Hvorfor leie feiemaskin hos Verktøybua Utleie AS 

Ideen bak Verktøybua Utleie ble født da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter. 

Vi har et godt utvalg av feiemaskiner i Saltdal å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra elektroverktøy til hjullaster, stillas og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie feiemaskin hos oss i Saltdal fremfor å kjøpe egen. 

1. Selvbetjent utleie av feiemaskin i Saltdal 

Hos oss får du selvbetjent utleie av feiemaskin i Saltdal, det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger feiemaskin og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld. 

2. Det er billigere å leie en feiemaskin enn å kjøpe den 

Hos oss kan du leie en feiemaskin i et døgn for omtrentlig 1 / 20 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny feiemaskin. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en feiemaskin du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den. 

3. Feiemaskin av høy kvalitet og sikkerhet 

Når du leier en feiemaskin hos oss i Saltdal er det viktig for oss at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er våre feiemaskiner godt vedlikeholdt sånn at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.