Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie bordsag for stein og flis på Rognan

Bordsag for stein og flis utgjør den store forskjellen når du skal jobbe med belegningsstein og store fliser. Med en vannkjølt bordsag for stein og flis kapper du enkelt tykke belegningssteiner så vel som store fliser med full kontroll og uten støv!

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted på Rognan, og har et bredt utvalg av verktøy til leie, som bordsag for stein og flis, betongblander og hoppetusse.

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt.

Hvorfor leie bordsag for stein og flis hos Verktøybua Utleie AS

Ideen bak Verktøybua Utleie ble født da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter.

Vi har et godt utvalg av bordsag for stein og flis på Rognan å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra slagboremaskin til hjullaster, stillas og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie bordsag for stein og flis hos oss på Rognan fremfor å kjøpe egen.

1. Selvbetjent utleie av bordsag for stein og flis på Rognan

Hos oss får du selvbetjent utleie av bordsag for stein og flis på Rognan, det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger bordsag for stein og flis og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld.

2. Det er billigere å leie en bordsag for stein og flis enn å kjøpe den

Hos oss kan du leie en bordsag for stein og flis i et døgn for omtrentlig 1 / 20 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny bordsag for stein og flis. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en bordsag for stein og flis du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den.

3. Bordsag for stein og flis av høy kvalitet og sikkerhet

Når du leier en bordsag for stein og flis hos oss på Rognan er det viktig for oss at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er vår bordsag for stein og flis godt vedlikeholdt sånn at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.