Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie betongsag i Beiarn

Betongsag er perfekt for både bygningsarbeidere og gjør-det-selv-byggere. De brukes i ulike situasjoner, som å kutte og slisse betong-gulv, vegger og tak eller skjære stein og asfalt. 

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted. Vi har et bredt utvalg av verktøy til leie, som betongsag, anleggsmaskiner og lift. 

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt. 

Dessverre har vi ikke utleiesentral i Beiarn enda, men på Rognan, ca 5 mil fra Beiarn kan du hente verktøyet når du måtte ønske med vår selvbetjente løsning. 

Hvorfor leie betongsag hos Verktøybua Utleie AS 

Ideen bak Verktøybua Utleie ble til da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter. 

Verktøybua Utleie har et godt utvalg av betongsager i Beiarn å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra elektroverktøy til hjullaster, stillas og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie betongsag hos oss i Beiarn fremfor å kjøpe egen. 

1. Selvbetjent utleie av betongsag i Beiarn 

Hos oss får du selvbetjent utleie av betongsag i Beiarn Det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger betongsagen og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld. 

2. Det er billigere å leie en betongsag enn å kjøpe den 

Hos oss kan du leie en betongsag i et døgn for omtrentlig 1 / 20 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny betongsag. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en betongsag du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den. 

3. Betongsag av høy kvalitet og sikkerhet 

Når du leier en betongsag hos oss i Beiarn er det viktig for oss at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er våre betongsager godt vedlikeholdt sånn at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.