Selvbetjent utleie

Bestille utstyr

  1. Registrer deg på hjemmesiden vbutleie.no
  2. Velg leieobjekt og tidsrommet du ønsker å leie.
  3. Fullfør betaling

 

Når du har booket og betalt for et leieobjekt får du tilsendt en kvittering på e-post. På denne kvitteringen står det en kode som må brukes for å kunne låse seg inn i Verkstedet og Verktøylagrene. 

Ankomst

For veibeskrivelse, TRYKK HER.

Når du ankommer Verktøybuas lokale finner du inngang til Verksted, Verktøylager 1 og Verktøylager 2 på nordsiden av bygget(mot fjorden). Den første døren er til verkstedet, garasjeporten 10 meter lenger bort er til Verktøylager 1 og neste inngang er Verktøylager 2.

Alle inngangene er merket med skilt.

Større utstyr som lift, tilhenger, hjullaster, etc er lagret utendørs.

Adgang til avdelingene

Når du har funnet riktig avdelingen trenger du koden du fikk på e-post for å komme deg inn. Tast inn koden på nøkkelboksen, ta ut nøkkelen og lås opp døra/porten. Når du har hentet/levert leieobjektet låser du døra/porten, legger nøkkelen i nøkkelboksen og lukker boksen. OBS! For å lukke og låse nøkkelboksen må man taste inn koden en gang til.

Plassering og tilstand av leieobjekt

Leieobjekter som er plassert i skuffer, skap og hyller har egen oppmerket plass som gjør det enkelt å finne det. Større leieobjekter har ikke oppmerket plass. Vi setter stor pris på at alle leieobjekter blir satt tilbake der de ble hentet i samme tilstand som de var når leieperioden startet.

Leieobjekter som ikke returneres med full tank, er skittent og/eller skadet vil føre til trekk i depositum og/eller faktura.