Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie vinkelsliper i Misvær

Vinkelsliper er et verktøy med mange bruksområder. Du kan slipe, kappe og pusse stor sett alt med den. En vinkelsliper kommer i flere størrelser og de store et ofte brukt til grove kutt i betong og stål, mens de små er brukt til små kutt, sliping og pussing.

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted i Misvær, og har et bredt utvalg av verktøy til leie, som vinkelsliper, hjullaster og plenrulle.

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt.

Dessverre har vi ikke utleiesentral i Misvær enda, men på Rognan, ca 4 mil fra Misvær kan du hente verktøyet når du måtte ønske med vår selvbetjente løsning.

Hvorfor leie vinkelsliper hos Verktøybua Utleie AS

Ideen bak Verktøybua Utleie ble født da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter.

Vi har et godt utvalg av vinkelsliper i Misvær å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra bobil til hjullaster, varebil og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie vinkelsliper hos oss i Misvær fremfor å kjøpe egen.

1. Selvbetjent utleie av vinkelsliper i Salten

Hos oss får du selvbetjent utleie av vinkelsliper i Misvær, det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger vinkelsliper og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld.

2. Det er billigere å leie en vinkelsliper enn å kjøpe den

Hos oss kan du leie en vinkelsliper i et døgn for omtrentlig 1 / 20 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny vinkelsliper. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en vinkelsliper du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den.

3. Vinkelsliper av høy kvalitet og sikkerhet

Når du leier en vinkelsliper hos oss i Misvær er det viktig for oss at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er vår vinkelsliper godt vedlikeholdt sånn at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.