Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie viking arm i Beiarn

Viking arm er et fantastisk løfteverktøy som løfter tungt til tross for at den en liten og lett. Viking arm er en norsk oppfinnelse, kan løfte hele 150 kg 25 cm høyt og den trenger kun 5mm åpning for å få plass når man skal løfte!

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted i Beiarn, og har et bredt utvalg av verktøy til leie, som viking arm, hjullaster og plenrulle.

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt.

Dessverre har vi ikke utleiesentral i Beiarn enda, men på Rognan, ca 5 mil fra Beiarn kan du hente verktøyet når du måtte ønske med vår selvbetjente løsning.

Hvorfor leie viking arm hos Verktøybua Utleie AS

Ideen bak Verktøybua Utleie ble født da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter.

Vi har et godt utvalg av viking arm i Beiarn å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra bobil til hjullaster, varebil og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie viking arm hos oss i Beiarn fremfor å kjøpe egen.

1. Selvbetjent utleie av viking arm i Beiarn

Hos oss får du selvbetjent utleie av viking arm i Beiarn, det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger viking arm og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld.

2. Det er billigere å leie en viking arm enn å kjøpe den

Hos oss kan du leie en viking arm i et døgn for omtrentlig 1 / 20 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny viking arm. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en viking arm du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den.

3. Viking arm av høy kvalitet og sikkerhet

Når du leier en viking arm hos oss i Beiarn er det viktig for oss at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er vår viking arm godt vedlikeholdt sånn at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.