Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie våtsandblåser på Fauske

Våtsandblåser er et fantastisk verktøy som man brukes sammen med en høytrykkspyler. Du sandblåser enkelt stål uten å skade stålet og uten noe blåsestøv. Med en våtsandblåser får du er perfekt resultat. Den er så skånsom at du kan bruke den for å fjerne bunnsmøring på båter!

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted på Fauske, og har et bredt utvalg av verktøy til leie, som våtsandblåser, hjullaster og plenrulle.

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt.

Dessverre har vi ikke utleiesentral på Fauske enda, men på Rognan, 3 mil fra Fauske kan du hente verktøyet når du måtte ønske med vår selvbetjente løsning.

Hvorfor leie våtsandblåser hos Verktøybua Utleie AS

Ideen bak Verktøybua Utleie ble født da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter.

Vi har et godt utvalg av våtsandblåser på Fauske å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra bobil til hjullaster, varebil og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie våtsandblåser hos oss på Fauske fremfor å kjøpe egen.

1. Selvbetjent utleie av våtsandblåser på Fauske

Hos oss får du selvbetjent utleie av våtsandblåser på Fauske, det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger våtsandblåser og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld.

2. Det er billigere å leie en våtsandblåser enn å kjøpe den

Hos oss kan du leie en våtsandblåser i et døgn for omtrentlig 1 / 20 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny våtsandblåser. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en våtsandblåser du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den.

3. Våtsandblåser av høy kvalitet og sikkerhet

Når du leier en våtsandblåser hos oss på Fauske er det viktig for oss at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er vår våtsandblåser godt vedlikeholdt sånn at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.