Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie varebil på Fauske

Varebil er et ypperlig fremkomstmiddel for deg som skal jobbe eller skal frakte noe. En varebil er typisk en liten eller stor kassebil med 2 til 5 seter, god plass i lasterommet og takstativ. Her får du plass til det meste!

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted på Fauske, og har et bredt utvalg av verktøy til leie, som varebil, hjullaster og plenrulle.

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt.

Dessverre har vi ikke utleiesentral på Fauske enda, men på Rognan, 3 mil fra Fauske kan du hente verktøyet når du måtte ønske med vår selvbetjente løsning.

Hvorfor leie varebil hos Verktøybua Utleie AS

Ideen bak Verktøybua Utleie ble født da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter.

Vi har et godt utvalg av varebil på Fauske å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra bobil til hjullaster, varebil og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie varebil hos oss på Fauske fremfor å kjøpe egen.

1. Selvbetjent utleie av varebil på Fauske

Hos oss får du selvbetjent utleie av varebil på Fauske, det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger varebil og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld.

2. Det er billigere å leie en varebil enn å kjøpe den

Hos oss kan du leie en varebil i et døgn for omtrentlig 1 / 20 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny varebil. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en varebil du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den.

3. Varebil av høy kvalitet og sikkerhet

Når du leier en varebil hos oss på Fauske er det viktig for oss at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er vår varebil godt vedlikeholdt sånn at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.