Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie vannspreder i Salten

Vannspreder er noe de fleste med plen trenger fra tid til annen. Skal du så plen eller gjødsle kan det være en stor fordel å vanne plenen underveis i prosessen, særlig hvis det er tørt og mye sol. En vannspreder sikrer at man får vannet tilstrekkelig over et stort område.

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted i Salten, og har et bredt utvalg av verktøy til leie, som vannspreder, hjullaster og plenrulle.

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt.

Hvorfor leie vannspreder hos Verktøybua Utleie AS

Ideen bak Verktøybua Utleie ble født da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter.

Vi har et godt utvalg av vannspreder i Salten å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra bobil til hjullaster, varebil og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie vannspreder hos oss i Salten fremfor å kjøpe egen.

1. Selvbetjent utleie av vannspreder i Salten

Hos oss får du selvbetjent utleie av vannspreder i Salten, det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger vannspreder og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld.

2. Det er billigere å leie en vannspreder enn å kjøpe den

Hos oss kan du leie en vannspreder i et døgn for omtrentlig 1 / 20 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny vannspreder. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en vannspreder du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den.

3. Vannspreder av høy kvalitet og sikkerhet

Når du leier en vannspreder hos oss i Salten er det viktig for oss at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er vår vannspreder godt vedlikeholdt sånn at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.