Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie vannpumpe i Salten

Vannpumpe er noe man trenger fra tid til annen, og uheldigvis er det i de fleste tilfeller i sammenheng med mengder med vann man ikke ønsker, som vann i kjelleren. Da er en vannpumpe kjekk å ha siden den som regel tåler små partikler og har høy pumpekapasitet.

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted i Salten, og har et bredt utvalg av verktøy til leie, som vannpumpe, hjullaster og plenrulle.

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt.

Hvorfor leie vannpumpe hos Verktøybua Utleie AS

Ideen bak Verktøybua Utleie ble født da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter.

Vi har et godt utvalg av vannpumpe i Salten å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra slagboremaskin til hjullaster, stillas og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie vannpumpe hos oss i Salten fremfor å kjøpe egen.

1. Selvbetjent utleie av vannpumpe i Salten

Hos oss får du selvbetjent utleie av vannpumpe i Salten, det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger vannpumpe og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld.

2. Det er billigere å leie en vannpumpe enn å kjøpe den

Hos oss kan du leie en vannpumpe i et døgn for omtrentlig 1 / 20 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny vannpumpe. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en vannpumpe du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den.

3. Vannpumpe av høy kvalitet og sikkerhet

Når du leier en vannpumpe hos oss i Salten er det viktig for oss at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er vår vannpumpe godt vedlikeholdt sånn at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.