Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie tvangsblander i Saltdal

Tvangsblander er det rette verktøyet når du skal blande avretningsmasse for avretting av et gulv eller blande flislim. En tvangsblander blander avretningsmassen eller flislimet perfekt for deg og du kan kontrollert helle den ut i en bøtte eller en trillebår. Tvangsblanderen er så smal at du fint får den gjennom en vanlig ytterdør.

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted i Saltdal, og har et bredt utvalg av verktøy til leie, som tvangsblander, verksted og lift.

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt.

Hvorfor leie tvangsblander hos Verktøybua Utleie AS

Ideen bak Verktøybua Utleie ble født da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter.

Vi har et godt utvalg av tvangsblander i Saltdal å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra slagboremaskin til hjullaster, stillas og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie tvangsblander hos oss i Saltdal fremfor å kjøpe egen.

1. Selvbetjent utleie av tvangsblander i Saltdal

Hos oss får du selvbetjent utleie av tvangsblander i Saltdal, det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger tvangsblander og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld.

2. Det er billigere å leie en tvangsblander enn å kjøpe den

Hos oss kan du leie en tvangsblander i et døgn for omtrentlig 1 / 20 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny tvangsblander. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en tvangsblander du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den.

3. Tvangsblander av høy kvalitet og sikkerhet

Når du leier en tvangsblander hos oss i Saltdal er det viktig for oss at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er vår tvangsblander godt vedlikeholdt sånn at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.