Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie tilhenger på Fauske 

Tilhenger kan man bruke til så mangt! Om du skal kjøre søppel, flyttelass, jord, en bil, bygge materiell elle annet, så ender man som regel opp med å ha bruk for en tilhenger, skaphenger, bilhenger eller tilhenger med tipp på et tidspunkt. 

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted. Vi har et bredt utvalg av verktøy til leie, som tilhenger, varebil og rullestillas. 

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt. 

Dessverre har vi ikke utleiesentral på Fauske enda, men på Rognan, 3 mil fra Fauske kan du hente verktøyet når du måtte ønske med vår selvbetjente løsning. 

Hvorfor leie tilhenger hos Verktøybua Utleie AS 

Ideen bak Verktøybua Utleie ble til da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter. 

Verktøybua Utleie har et godt utvalg av tilhengere på Fauske å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra batteriverktøy til feiemaskin, stillas og hoppetusse. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie tilhenger hos oss på Fauske fremfor å kjøpe egen. 

1. Selvbetjent utleie av tilhenger på Fauske 

Hos oss får du selvbetjent utleie av tilhenger på Fauske. Det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger tilhenger og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld. 

2. Det er billigere å leie en tilhenger enn å kjøpe den 

Hos oss kan du leie en tilhenger i et døgn for omtrentlig 1 / 100 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny tilhenger. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en tilhenger du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den. 

3. Tilhenger av høy kvalitet og sikkerhet 

Når du leier en tilhenger hos oss på Fauske er det viktig at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er våre tilhengere godt vedlikeholdt sånn at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.