Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie terrassevasker på Fauske

Terrassevasker er perfekt å bruke når du skal rengjøre terrassen etter vinteren. En terrassevasker har 2 eller flere dyser som kontinuerlig roterer og spyler vann under høyt trykk slik at man enkelt løsner og vasker vekk groe og annen skitt. 

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted på Fauske, og har et bredt utvalg av verktøy til leie, som terrassevasker, hjullaster og plenrulle.

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt.

Dessverre har vi ikke utleiesentral på Fauske enda, men på Rognan, 3 mil fra Fauske kan du hente verktøyet når du måtte ønske med vår selvbetjente løsning.

Hvorfor leie terrassevasker hos Verktøybua Utleie AS

Ideen bak Verktøybua Utleie ble født da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter.

Vi har et godt utvalg av terrassevasker på Fauske å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra bobil til hjullaster, varebil og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie terrassevasker hos oss på Fauske fremfor å kjøpe egen.

1. Selvbetjent utleie av terrassevasker på Fauske

Hos oss får du selvbetjent utleie av terrassevasker på Fauske, det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger terrassevasker og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld.

2. Det er billigere å leie en terrassevasker enn å kjøpe den

Hos oss kan du leie en terrassevasker i et døgn for omtrentlig 1 / 20 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny terrassevasker. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en terrassevasker du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den.

3. Terrassevasker av høy kvalitet og sikkerhet

Når du leier en terrassevasker hos oss på Fauske er det viktig for oss at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er vår terrassevasker godt vedlikeholdt sånn at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.