Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie terrassevasker i Salten

Terrassevasker er perfekt å bruke når du skal rengjøre terrassen etter vinteren. En terrassevasker har 2 eller flere dyser som kontinuerlig roterer og spyler vann under høyt trykk slik at man enkelt løsner og vasker vekk groe og annen skitt. 

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted i Salten. Vi har et bredt utvalg av verktøy til leie, som terrassevasker, hjullaster og plenrulle.

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt.

Hvorfor leie terrassevasker hos Verktøybua Utleie AS

Ideen bak Verktøybua Utleie ble til da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter.

Verktøybua Utleie har et godt utvalg av terrassevasker i Salten å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra bobil til hjullaster, varebil og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie terrassevasker hos oss i Salten fremfor å kjøpe egen.

1. Selvbetjent utleie av terrassevasker i Salten

Hos oss får du selvbetjent utleie av terrassevasker i Salten. Det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger terrassevasker og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld.

2. Det er billigere å leie en terrassevasker enn å kjøpe den

Hos oss kan du leie en terrassevasker i et døgn for omtrentlig 1 / 20 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny terrassevasker. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en terrassevasker du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den.

3. Terrassevasker av høy kvalitet og sikkerhet

Når du leier en terrassevasker hos oss i Salten er det viktig at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er vår terrassevasker godt vedlikeholdt sånn at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.