Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie teleskopstøtte i Bodø

Teleskopstøtte er et fantastisk hjelpemiddel når du skal montere noe og trenger en hjelpende hånd. En teleskopstøtte tåler som regel stor belastning og kan tilpasses på lengde til arbeidet man skal gjøre. Ofte bruk som støtte ved støping av betongdekke og midlertidig understøtting under bygging.

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted i Bodø, og har et bredt utvalg av verktøy til leie, som teleskopstøtte, hjullaster og plenrulle.

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt.

Dessverre har vi ikke utleiesentral i Bodø enda, men på Rognan, ca 8 mil fra Bodø kan du hente verktøyet når du måtte ønske med vår selvbetjente løsning.

Hvorfor leie teleskopstøtte hos Verktøybua Utleie AS

Ideen bak Verktøybua Utleie ble født da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter.

Vi har et godt utvalg av teleskopstøtte i Bodø å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra bobil til hjullaster, varebil og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie teleskopstøtte hos oss i v fremfor å kjøpe egen.

1. Selvbetjent utleie av teleskopstøtte i Bodø

Hos oss får du selvbetjent utleie av teleskopstøtte i Bodø, det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger teleskopstøtte og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld.

2. Det er billigere å leie en teleskopstøtte enn å kjøpe den

Hos oss kan du leie en teleskopstøtte i et døgn for omtrentlig 1 / 20 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny teleskopstøtte. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en teleskopstøtte du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den.

3. Teleskopstøtte av høy kvalitet og sikkerhet

Når du leier en teleskopstøtte hos oss i Bodø er det viktig for oss at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er vår teleskopstøtte godt vedlikeholdt sånn at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.