Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie sveiseapparat i Misvær

Sveiseapparat er det du trenger når du skal sveise rust på bilen, reparere en slitt gravemaskinskuffe eller lage nye deler i stål og aluminium. Et sveiseapparat kommer i flere forskjellige varianter, som TIG, MIG, MAG og MMA der noen bruker gass og andre ikke.

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted i Misvær, og har et bredt utvalg av verktøy til leie, som sveiseapparat, hjullaster og plenrulle.

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt.

Dessverre har vi ikke utleiesentral i Misvær enda, men på Rognan, ca 4 mil fra Misvær kan du hente verktøyet når du måtte ønske med vår selvbetjente løsning.

Hvorfor leie sveiseapparat hos Verktøybua Utleie AS

Ideen bak Verktøybua Utleie ble født da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter.

Vi har et godt utvalg av sveiseapparat i Misvær å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra bobil til hjullaster, varebil og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie sveiseapparat hos oss i Misvær fremfor å kjøpe egen.

1. Selvbetjent utleie av sveiseapparat i Misvær

Hos oss får du selvbetjent utleie av sveiseapparat i Misvær, det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger sveiseapparat og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld.

2. Det er billigere å leie en sveiseapparat enn å kjøpe den

Hos oss kan du leie en sveiseapparat i et døgn for omtrentlig 1 / 20 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny sveiseapparat. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en sveiseapparat du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den.

3. Sveiseapparat av høy kvalitet og sikkerhet

Når du leier en sveiseapparat hos oss i Misvær er det viktig for oss at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er vår sveiseapparat godt vedlikeholdt sånn at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.