Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie stikksag på Fauske

Stikksag er det riktige verktøyet å bruke når du skal kappe plater det kuttet skal gå i buer, i vanskelige vinkler eller lignende. En stikksag er som regel liten og nett slik at du kommer til på trange plasser og enkelt kan gjøre de utfordrende kuttene som du ikke klarer med annet vanlig elektrisk verktøy.

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted på Fauske, og har et bredt utvalg av verktøy til leie, som stikksag, hjullaster og plenrulle.

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt.

Dessverre har vi ikke utleiesentral på Fauske enda, men på Rognan, 3 mil fra Fauske kan du hente verktøyet når du måtte ønske med vår selvbetjente løsning.

Hvorfor leie stikksag hos Verktøybua Utleie AS

Ideen bak Verktøybua Utleie ble født da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter.

Vi har et godt utvalg av stikksag på Fauske å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra bobil til hjullaster, stillas og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie stikksag hos oss på Fauske fremfor å kjøpe egen.

1. Selvbetjent utleie av stikksag på Fauske

Hos oss får du selvbetjent utleie av stikksag på Fauske, det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger stikksag og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld.

2. Det er billigere å leie en stikksag enn å kjøpe den

Hos oss kan du leie en stikksag i et døgn for omtrentlig 1 / 20 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny stikksag. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en stikksag du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den.

3. Stikksag av høy kvalitet og sikkerhet

Når du leier en stikksag hos oss på Fauske er det viktig for oss at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er vår stikksag godt vedlikeholdt sånn at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.