Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie stiftehammer i Beiarn

Stiftehammer er utmerket å bruke når du skal montere plast i tak og på vegger, rask hefte fast vindsperre eller andre typer duker. En stiftehammer har et stort magasin for stifter og stifter inn stiften når du slår stiftehammeren mot veggen eller taket.

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted i Beiarn, og har et bredt utvalg av verktøy til leie, som stiftehammer, hjullaster og plenrulle.

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt.

Dessverre har vi ikke utleiesentral i Beiarn enda, men på Rognan, ca 5 mil fra Beiarn kan du hente verktøyet når du måtte ønske med vår selvbetjente løsning.

Hvorfor leie stiftehammer hos Verktøybua Utleie AS

Ideen bak Verktøybua Utleie ble født da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter.

Vi har et godt utvalg av stiftehammer i Beiarn å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra bobil til hjullaster, stillas og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie stiftehammer hos oss i Beiarn fremfor å kjøpe egen.

1. Selvbetjent utleie av stiftehammer i Beiarn

Hos oss får du selvbetjent utleie av stiftehammer i Beiarn, det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger stiftehammer og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld.

2. Det er billigere å leie en stiftehammer enn å kjøpe den

Hos oss kan du leie en stiftehammer i et døgn for omtrentlig 1 / 20 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny stiftehammer. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en stiftehammer du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den.

3. Stiftehammer av høy kvalitet og sikkerhet

Når du leier en stiftehammer hos oss i Beiarn er det viktig for oss at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er vår stiftehammer godt vedlikeholdt sånn at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.