Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie spisspade i Misvær

Spisspade bruker vi ofte i hagen eller i anleggsbransjen. Den kan vel så og si brukes innenfor alle områder som har med masser å gjøre. En spisspade er solid og tåler hardt brukt i steinete grunn.

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted i Misvær, og har et bredt utvalg av verktøy til leie, som spisspade, hjullaster og plenrulle.

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt.

Dessverre har vi ikke utleiesentral i Misvær enda, men på Rognan, ca 4 mil fra Misvær kan du hente verktøyet når du måtte ønske med vår selvbetjente løsning.

Hvorfor leie spisspade hos Verktøybua Utleie AS

Ideen bak Verktøybua Utleie ble født da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter.

Vi har et godt utvalg av spisspade i Misvær å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra bobil til hjullaster, stillas og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie spisspade hos oss i Misvær fremfor å kjøpe egen.

1. Selvbetjent utleie av spisspade i Salten

Hos oss får du selvbetjent utleie av spisspade i Misvær det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger spisspade og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld.

2. Det er billigere å leie en spisspade enn å kjøpe den

Hos oss kan du leie en spisspade i et døgn for omtrentlig 1 / 20 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny spisspade. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en spisspade du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den.

3. Spisspade av høy kvalitet og sikkerhet

Når du leier en spisspade hos oss i Misvær er det viktig for oss at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er vår spisspade godt vedlikeholdt sånn at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.