Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie spikerpistol i Salten

Spikerpistol er perfekt å bruke når du skal spikre mye. Med stort magasin og drevet av luft eller batteri spikrer man opp en vegg eller bordkledning på et øyeblikk. En spikerpistol er både lett å bruke og ergonomisk slik at jobben blir lettere.

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted i Salten, og har et bredt utvalg av verktøy til leie, som spikerpistol, hjullaster og plenrulle.

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt.

Hvorfor leie spikerpistol hos Verktøybua Utleie AS

Ideen bak Verktøybua Utleie ble født da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter.

Vi har et godt utvalg av spikerpistol i Salten å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra bobil til hjullaster, stillas og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie spikerpistol hos oss i Salten fremfor å kjøpe egen.

1. Selvbetjent utleie av spikerpistol i Salten

Hos oss får du selvbetjent utleie av spikerpistol i Salten det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger spikerpistol og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld.

2. Det er billigere å leie en spikerpistol enn å kjøpe den

Hos oss kan du leie en spikerpistol i et døgn for omtrentlig 1 / 20 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny spikerpistol. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en spikerpistol du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den.

3. Spikerpistol av høy kvalitet og sikkerhet

Når du leier en spikerpistol hos oss i Salten er det viktig for oss at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er vår spikerpistol godt vedlikeholdt sånn at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.