Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie slagboremaskin på Rognan

Slagboremaskin er noe man svært ofte får bruk for i bygg og anleggsbransjen, men også i private hjem hvis man har et betonghus. En slagboremaskin er utmerket for å bore i betong, fjell og andre harde bergarter.

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted på Rognan, og har et bredt utvalg av verktøy til leie, som slagboremaskin, hjullaster og plenrulle.

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt.

Hvorfor leie slagboremaskin hos Verktøybua Utleie AS

Ideen bak Verktøybua Utleie ble født da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter.

Vi har et godt utvalg av slagboremaskin på Rognan å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra bobil til hjullaster, stillas og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie slagboremaskin hos oss på Rognan fremfor å kjøpe egen.

1. Selvbetjent utleie av slagboremaskin på Rognan

Hos oss får du selvbetjent utleie av slagboremaskin på Rognan, det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger slagboremaskin og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld.

2. Det er billigere å leie en slagboremaskin enn å kjøpe den

Hos oss kan du leie en slagboremaskin i et døgn for omtrentlig 1 / 20 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny slagboremaskin. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en slagboremaskin du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den.

3. Slagboremaskin av høy kvalitet og sikkerhet

Når du leier en slagboremaskin hos oss på Rognan er det viktig for oss at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er vår slagboremaskin godt vedlikeholdt sånn at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.