Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie ryddesag i Misvær 

Ryddesag er perfekt når du har et område med kratt, høyt gress eller små busker som skal kappes ned. Med en solid bæresele og stillegående motor kan man jobbe lang dager med rydding av skog, tomter eller overgrodd eng og mark. 

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted. Vi har et bredt utvalg av verktøy til leie, som ryddesag, jordbor og lift. 

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt. 

Dessverre har vi ikke utleiesentral i Misvær enda, men på Rognan, ca 4 mil fra Misvær kan du hente verktøyet når du måtte ønske med vår selvbetjente løsning. 

Hvorfor leie ryddesag hos Verktøybua Utleie AS 

Ideen bak Verktøybua Utleie ble til da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter. 

Verktøybua Utleie har et godt utvalg av ryddesag i Misvær å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra elektroverktøy til hjullaster, stillas og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie ryddesag hos oss i Misvær fremfor å kjøpe egen. 

1. Selvbetjent utleie av ryddesag i Misvær 

Hos oss får du selvbetjent utleie av ryddesag i Misvær. Det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger ryddesag og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld. 

2. Det er billigere å leie en ryddesag enn å kjøpe den 

Hos oss kan du leie en ryddesag i et døgn for omtrentlig 1 / 20 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny ryddesag. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en ryddesag du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den. 

3. Ryddesag av høy kvalitet og sikkerhet 

Når du leier en ryddesag hos oss i Misvær er det viktig at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er vårr ryddesag godt vedlikeholdt sånn at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.