Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie plenrulle på Fauske

Plenrulle er det du trenger når du skal så plenfrø på den nye eller rehabiliterte plenen din. En plenrulle kommer i forskjellige størrelser, men felles for alle er at de kan fylles med vann eller sand for å øke marktrykket når man skal rulle over plenfrøene slik at de får god jordkontakt.

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted på Fauske, og har et bredt utvalg av verktøy til leie, som plenrulle, spredervogn og plenrulle.

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt.

Dessverre har vi ikke utleiesentral på Fauske enda, men på Rognan, 3 mil fra Fauske kan du hente verktøyet når du måtte ønske med vår selvbetjente løsning.

Hvorfor leie plenrulle hos Verktøybua Utleie AS

Ideen bak Verktøybua Utleie ble født da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter.

Vi har et godt utvalg av plenrulle på Fauske å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra slagboremaskin til hjullaster, stillas og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie plenrulle hos oss på Fauske fremfor å kjøpe egen.

1. Selvbetjent utleie av plenrulle på Fauske

Hos oss får du selvbetjent utleie av plenrulle på Fauske, det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger plenrulle og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld.

2. Det er billigere å leie en plenrulle enn å kjøpe den

Hos oss kan du leie en plenrulle i et døgn for omtrentlig 1 / 20 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny plenrulle. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en plenrulle du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den.

3. Plenrulle av høy kvalitet og sikkerhet

Når du leier en plenrulle hos oss på Fauske er det viktig for oss at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er vår plenrulle godt vedlikeholdt sånn at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.