Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie multikutter i Salten

Multikutter er et veldig anvendelig verktøy som kommer til på de trangeste plassene. Med en multikutter kan du enkelt finkappe der det er veldig trangt, pusse, kappe spiker, etc. Her er det bare fantasien som stopper bruksområdene.

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted i Salten, og har et bredt utvalg av verktøy til leie, som multikutter, spredervogn og plenrulle.

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt.

Hvorfor leie multikutter hos Verktøybua Utleie AS

Ideen bak Verktøybua Utleie ble født da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter.

Vi har et godt utvalg av multikutter i Salten å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra slagboremaskin til hjullaster, stillas og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie multikutter hos oss i Salten fremfor å kjøpe egen.

1. Selvbetjent utleie av multikutter i Salten

Hos oss får du selvbetjent utleie av multikutter i Salten, det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger multikutter og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld.

2. Det er billigere å leie en multikutter enn å kjøpe den

Hos oss kan du leie en multikutter i et døgn for omtrentlig 1 / 20 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny multikutter. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en multikutter du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den.

3. Multikutter av høy kvalitet og sikkerhet

Når du leier en multikutter hos oss i Salten er det viktig for oss at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er vår multikutter godt vedlikeholdt sånn at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.