Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie motorsag i Misvær

Motorsag er det du trenger når du skal felle og kappe opp trær. En veldig anvendelig maskin som gjør jobben med sanking av vinterveden betydelig lettere. En motorsag kan være bensindrevet og elektrisk.

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted i Misvær, og har et bredt utvalg av verktøy til leie, som motorsag, spredervogn og plenrulle.

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt.

Dessverre har vi ikke utleiesentral i Misvær enda, men på Rognan, ca 4 mil fra Misvær kan du hente verktøyet når du måtte ønske med vår selvbetjente løsning.

Hvorfor leie motorsag hos Verktøybua Utleie AS

Ideen bak Verktøybua Utleie ble født da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter.

Vi har et godt utvalg av motorsag i Misvær å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra slagboremaskin til hjullaster, stillas og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie motorsag hos oss i Misvær fremfor å kjøpe egen.

1. Selvbetjent utleie av motorsag i Misvær

Hos oss får du selvbetjent utleie av motorsag i Misvær, det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger motorsag og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld.

2. Det er billigere å leie en motorsag enn å kjøpe den

Hos oss kan du leie en motorsag i et døgn for omtrentlig 1 / 20 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny motorsag. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en motorsag du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den.

3. Motorsag av høy kvalitet og sikkerhet

Når du leier en motorsag hos oss i Misvær er det viktig for oss at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er vår motorsag godt vedlikeholdt sånn at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.