Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie motorløfter i Beiarn

Motorløfter er verktøyet du trenger når du skal bytte motor i ditt kjøretøy. Den løfter motoren enkelt opp og ut av motorrommet. En motorløfter er stabil og gir god kontroll når man skal løfte tungt, og kan brukes til andre løftejobber også.

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted i Beiarn, og har et bredt utvalg av verktøy til leie, som motorløfter, spredervogn og plenrulle.

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt.

Dessverre har vi ikke utleiesentral i Beiarn enda, men på Rognan, ca 5 mil fra Beiarn kan du hente verktøyet når du måtte ønske med vår selvbetjente løsning.

Hvorfor leie motorløfter hos Verktøybua Utleie AS

Ideen bak Verktøybua Utleie ble født da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter.

Vi har et godt utvalg av motorløfter i Beiarn å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra slagboremaskin til hjullaster, stillas og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie motorløfter hos oss i Beiarn fremfor å kjøpe egen.

1. Selvbetjent utleie av motorløfter i Beiarn

Hos oss får du selvbetjent utleie av motorløfter i Beiarn, det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger motorløfter og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld.

2. Det er billigere å leie en motorløfter enn å kjøpe den

Hos oss kan du leie en motorløfter i et døgn for omtrentlig 1 / 20 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny motorløfter. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en motorløfter du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den.

3. Motorløfter av høy kvalitet og sikkerhet

Når du leier en motorløfter hos oss i Beiarn er det viktig for oss at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er vår motorløfter godt vedlikeholdt sånn at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.