Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie minigraver i Misvær

Minigraver er perfekt for småjobber rundt huset. Man kommer lett til og den lager ikke store dype spor etter seg. En minigraver er så hendig at man kan laste den på en maskinhenger og dra den etter en stor personbil med klasse B. Dette gjør at frakt og tilkomst blir mye enklere.

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted i Misvær, og har et bredt utvalg av verktøy til leie, som minigraver, hjullaster og plenrulle.

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt.

Dessverre har vi ikke utleiesentral i Misvær enda, men på Rognan, ca 4 mil fra Misvær kan du hente verktøyet når du måtte ønske med vår selvbetjente løsning.

Hvorfor leie minigraver hos Verktøybua Utleie AS

Ideen bak Verktøybua Utleie ble født da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter.

Vi har et godt utvalg av minigraver i Misvær å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra bobil til hjullaster, varebil og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie minigraver hos oss i Misvær fremfor å kjøpe egen.

1. Selvbetjent utleie av minigraver i Misvær

Hos oss får du selvbetjent utleie av minigraver i Misvær, det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger minigraver og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld.

2. Det er billigere å leie en minigraver enn å kjøpe den

Hos oss kan du leie en minigraver i et døgn for omtrentlig 1 / 20 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny minigraver. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en minigraver du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den.

3. Minigraver av høy kvalitet og sikkerhet

Når du leier en minigraver hos oss i Misvær er det viktig for oss at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er vår minigraver godt vedlikeholdt sånn at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.