Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie malesprøyte i Salten 

Malesprøyte er et perfekt verktøy når du skal male huset, garasjen, hytta eller gjerdet. Leier du en proff malesprøyte maler du huset på et øyeblikk, så kan du heller bruke den fine tiden på sommeren til å pleie hagen, sole deg eller gå en tur i fjellet. Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted i Salten, og har et bredt utvalg av verktøy til leie, som malesprøyte, stillas og lift. 

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt. 

Hvorfor leie malesprøyte hos Verktøybua Utleie AS 

Ideen bak Verktøybua Utleie ble født da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter. 

Vi har et godt utvalg av malesprøyte i Salten å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra elektroverktøy til hjullaster, rullestillas og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie malesprøyte hos oss i Salten fremfor å kjøpe egen. 

1. Selvbetjent utleie av malesprøyte i Salten 

Hos oss får du selvbetjent utleie av malesprøyte i Salten, det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger malesprøyte og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld. 

2. Det er billigere å leie en malesprøyte enn å kjøpe den 

Hos oss kan du leie en malesprøyte i et døgn for omtrentlig 1 / 200 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny malesprøyte. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en malesprøyte du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den. 

3. Malesprøyte av høy kvalitet og sikkerhet 

Når du leier en malesprøyte hos oss i Salten er det viktig for oss at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er vår malesprøyte godt vedlikeholdt sånn at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.