Åpningstider: 07-22 (09-21)

915 24 609 | [email protected]

Leie løvblåser i Beiarn

Løvblåser er det perfekte verktøyet når du skal ta vårrengjøringen. Du bare blåser alt vekk eller i en dunge slik at det blir enklere å samle opp i sekker. En løvblåser er lett og enkel å håndtere slik at du kan bruke den over alt.

Verktøybua Utleie AS leier ut verktøy, maskiner og verksted i Beiarn, og har et bredt utvalg av verktøy til leie, som løvblåser, spredervogn og plenrulle.

Målet vårt er å tilby kundene våre alt nødvendig utstyr som trengs til jobben som skal gjøres, til en overkommelig pris, og sørge for at de har alt utstyr tilgjengelig i sitt distrikt.

Dessverre har vi ikke utleiesentral i Beiarn enda, men på Rognan, ca 5 mil fra Beiarn kan du hente verktøyet når du måtte ønske med vår selvbetjente løsning.

Hvorfor leie løvblåser hos Verktøybua Utleie AS

Ideen bak Verktøybua Utleie ble født da vi oppdaget at leiemarkedet for verktøy og maskiner ikke var godt nok forsynt i Nord-Norge. Vi kjøpte da inn forskjellige verktøy som vi leier ut til privatpersoner, entreprenørfirmaer og andre bedrifter.

Vi har et godt utvalg av løvblåser i Beiarn å leie ut til deg. Vi har også annet verktøy og utstyr tilgjengelig for utleie – fra slagboremaskin til hjullaster, stillas og løftebukk. Nedenfor får du 3 gode grunner til å leie løvblåser hos oss i Beiarn fremfor å kjøpe egen.

1. Selvbetjent utleie av løvblåser i Beiarn

Hos oss får du selvbetjent utleie av løvblåser i Beiarn, det betyr at du selv bestemmer leieperioden du trenger løvblåser og henter og leverer når det passer deg best. Vi har åpent 365 dager i året fra morgen til kveld.

2. Det er billigere å leie en løvblåser enn å kjøpe den

Hos oss kan du leie en løvblåser i et døgn for omtrentlig 1 / 20 del av prisen det ville kostet å kjøpe en ny løvblåser. I tillegg til dette vil det normalt påløpe ekstra vedlikeholdskostnader som vi også tar oss av. Da er det fint å leie en løvblåser du kun trenger i en begrenset tid fremfor å måtte kjøpe den.

3. Løvblåser av høy kvalitet og sikkerhet

Når du leier en løvblåser hos oss i Beiarn er det viktig for oss at brukeren av verktøyet alltid er trygg. Derfor er vår løvblåser godt vedlikeholdt sånn at du som leietaker har en god sikkerhet når du bruker vårt verktøy.